Trgovine

Otp banka
Prizemlje
Otp banka
U shopping centru Avenue Mall na raspolaganju vam je poslovnica OTP banke u kojoj uz vrhunsku kvalitetu usluge, dobivate i širok izbor bankarskih proizvoda.

Poslovnica OTP banke nalazi se u prizemlju shopping centra, a u nju se ulazi s vanjske strane centra koji se nalazi na sjevernoj strani. Poslovnica je otvorena za klijente od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati, bilo da vam je potreban neki novi proizvod ili savjet za financijski aspekt života.

U modernom okruženju poslovnice, koja svojim prostorom i funkcionalnošću pruža ugodnu atmosferu i neposredan pristup, ljubazno i stručno osoblje je na raspolaganju za  fizičke i pravne osobe. Platite svoje račune, podmirite ili realizirajte kredite, položite novac za štednju ili aktivirajte nove kartice.

OTP banka svojom ponudom klijentima osigurava vrhunsku kvalitetu usluge, kao i širok izbor bankarskih proizvoda. Kako bi što više naših usluga bilo dostupno klijentima 24 sata dnevno, poslovnica je opremljena i takozvanom 24-satnom zonom u kojoj klijenti na uplatno-isplatnom bankomatu u svakom trenutku imaju neposredan pristup gotovini ili mogu iskoristiti mogućnost uplate gotovine.

Svaka vaša kupnja u ovom shopping centru je jednostavna uz paletu kartica OTP banke kojima možete bezbrižno plaćati.

U sklopu poslovnice se nalaze tri radna mjesta koja rade s gotovinom i tri radna mjesta koja služe kao savjetodavna mjesta te premium bankari.
Poslovnica ima besplatan Wi-Fi, te interaktivni info kiosk, a za atmosferu smo postavili i internu radio stanicu.
Vrh