Trgovine

Skechers
Prvi kat
Skechers
Skechers-tenisice i obuća za cijelu obiteljAmerički brend osnovan je 1992. godine i brzo je osvojio modnezaljubljenike diljem svijeta, uključujući i Hrvatsku. U posljednjimgodinama, Skechers brend obuće eksponencijalno raste ipozicioniraose kao lider u sportskoj i modnoj obući, s posebnim naglaskom natenisicama.

Skechers tenisice ističu se po udobnosti i inovacijama.Gotovo sva Skechers obuća opremljena je s memorijskom pjenomkoja pruža bolju potporu stopalu i udobnost tijekom nošenja tenisica.Važna tehnologija uključuje i Skechers Arch Fit, koji podržava svodstopala i omogućuje uklonjive potporne uloške za udobnije hodanje.Posebno treba istaknuti i Skechers Slip-In tehnologiju, kojaomogućava obuću bez vezica, olakšavajući brzo i jednostavnoobuvanje.Osim modela Skechers Arch Fit i Skechers Slip In, možete birati iizmeđu mnogih jednostavnih modela ženskih Skechers tenisica smrežicom, koje dišu, udobne su, a istovremeno su dovoljno elegantnei jednostavne, posebno zbog lijepih boja, bijele, crvene i bež, tako daih možete nositi i uz sofisticiraniju odjeću.

Skechers obuća prikladna je kako za ljeto s njihovim sandalama, japankama i natikačima, takoi za zimu.Muške Skechers tenisice također su prikladne za razne prigode,amožete birati između različitih modela s različitim tehnologijama,kao što su Skechers Arch Fit i Skechers Slip ins, izrađenih od različitihmaterijala, od kože do platnenih sportskih cipela, u različitim bojamai kombinacijama boja. Dostupni su i muškiSkechers sandali, japankei natikači koji su odličan izbor za ljetnu sezonu.Koja majka nije tražila dječju sportsku obuću Skechers s lampicama?Skechers nudi brojne dječje modele tenisica s lampicama.

Također, uponudi Skechers za djecu možete pronaći gležnjače, visoke tenisice,ali i sandale i natikače za ljeto.
Vrh