Trgovine

Telemach
Prizemlje
Telemach

Telemach Hrvatska je jedan od vodećih mobilnih operatera u Hrvatskoj i uvijek čini korak više kako bi korisnicima pružio najveću vrijednost za njihov novac.

Od dolaska na hrvatsko tržište 2005. godine predvodi niz revolucionarnih promjena u telekomunikacijskoj industriji. Korisnicima je omogućio telefoniranje bez ograničenja, odnosno bez potpisivanja ugovorne obveze i naplate uspostave poziva, uz fiksni iznos mjesečne naknade. Kako bi zadovoljio želje i potrebe korisnika za neograničenom slobodom komunikacije, prvi je domaći teleoperater koji je omogućio neograničeni internet, razgovore i SMS poruke na mobilnim uređajima. Također, zahvaljujući mobilnom internetu, neograničeno surfanje je moguće i u područjima sa slabo razvijenom fiksnom telekomunikacijskom infrastrukturom i sporim internetom.

Nakon 15 godina uspješnog poslovanja, sada pod novim imenom, Telemach Hrvatska nastavlja u istom smjeru i to uz podršku matične kompanije United Grupe, najvećeg telekomunikacijskog i medijskog operatora u jugoistočnoj Europi. Sa sjedištem u Amsterdamu, United Grupa nudi najkvalitetnije telekomunikacijske usluge te najbolju i najbržu mrežu mobilnog i fiksnog interneta na svim tržištima na kojima posluje.

Vrh